Hvorfor venter du på succes: Dit kreative web bureau!

Aircodes System Offers

View more

iOS Development

View more

Android Development

View more

Windows Development

OM OS

Om Aircodes

Aircodes Systems, dit kreative web bureau. Det er aldrig let at vælge nye samarbejdspartnere, især når der er så mange at vælge imellem. Men hos Aircodes Systems, tager vi vores kunder og samarbejdspartnere alvorligt. Vores kunder er altid i centrum, og vi får dem til at føle sig som noget specielt. vi passer og plejer dem så de føler sig trygge, fordi tryghed er altafgørende.

aircodes responsive website development

VI TILBYDER

aircodes ios mobile applications development

iOS App Udvikling

4 ud af 10 i Danmark har en iphone, viser en undersøgelse foretaget af BFE, så der er stor grund til at udvikle Apps til netop iphone. Apple stiller iøvrigt meget høje krav til udviklingen af iOS Apps. Så hvis du går og drømmer om at få udviklet en App til iphone, så står vores team altid klar med den bedste rådgivning.

Android App Udvikling

Ifølge en rapport fra Google, er der omkring 1.3 millioner nye Android enheder, der bliver aktiveret hver dag globalt. I øjeblikket sidder Android på 84.4 procent af smartphone markedet, og ifølge Google brugte Android brugere $ 5 milliarder sidste år på Apps.

aircodes android application development
aircodes windows phone application development

Windows App Udvikling

Windows phone, har ikke fået den største opmærksomhed på markedet, som Apple og Android, men tendensen er ved at ændre sig, og flere begynder at fokuserer på Windows phones potentiale.

Apple Watch App Udvikling

Der begynder at dukke flere Apple watch Apps op på markedet, og tendensen er stigende, så hop med på bølgen, og få flere brugere og omsætning til jeres App. For mange brugere er det relevant med en watch App, da man ikke hele tiden skal have smartphonen op af lommen.

aircodes iwatch application development based on iOS
aicodes virtual reality development

Augmented Reality

Augmented Reality, også kaldet AR. Er en teknologi, som kombinerer data fra den virkelige verden, med virtuelt data. I bund og grund forstærker den teknologien i form af grafik og lyd. Teknologien bliver brugt i mange forskellige sammenhænge, som Snapchat og Lumas for eksempel. Hvis i går og drømmer om at udvikle AR teknologi til en App, står vores team altid klar med rådgivning.

Drone

Droner er begyndt at blive mere og mere synlige i bybilledet, og indenfor få år vil de dominerer takeaway, levering af pakker osv. Vi kan tilbyde at udvikle en App til din personlige drone, så den styres fra din smartphone og tablet.

 aircodes drone development
aircodes ibeacon broadcast setup and application development

iBeacon

I Beacon er en lav energi Bluetooth enhed, som er udviklet af Apple. Enhedens formål er at opfange signaler fra andre mobile enheder i nærheden, så man kan komme i kontakt med en der har downloadet ens app. Det kunne være tilbud på en kop kaffe eller et par sko. Det er en rigtig smart markedsførings strategi til virksomheden, som vil øge omsætningen markant.

Web Udvikling

Når det kommer til hjemmesider, er der mange forskellige typer. Og det afhænger selvfølgelig af kundens behov og preferencer. Vi udvikler CMS Wordpress hjemmesider, som de fleste små eller nyopstartet virksomheder vælger. Både i form af pris og vedligeholdelse, giver det god mening. Prisen er typisk billigere end en dynamisk HTML hjemmeside. Hvis valget er en CMS hjemmeside, får kunden adgang til et instrumentbræt, hvor de selv kan lave tekst, billede og farve ændringer. Det er en fordel, hvis man har en blog, news site, eller andet, hvor man ændrer og uploader nye billeder og tekst dagligt. En dynamisk HTML hjemmeside, kræver typisk en udvikler der kan kode i HTML, hvis der skal laves ændringer.
Men fordelen ved en dynamisk HTML hjemmeside er, at hjemmesiden kan tilpasses med avanceret funktioner efter dine behov, som ikke er tilfældet ved en CMS Hjemmeside. Læs videre på vores blog.

aircodes website, web application development
aircodes search engine optimization

SEO

Kom foran konkurrenterne, og opnå vækst lynhurtigt. Vi optimerer løbende på hjemmesiden, så det ranker på de rette nøgleord. Nøgleordene og tekst indholdet er afgørende for din placering, og der sørger vores team for, at i rangerer højere end jeres konkurrenter. Vi sørger også for at oprette sociale medier som, Facebook, Twitter, Instagram osv. Fordi de har enorm betydning for din placering, da de linker til dit site. Analyser og diagrammer bliver tilsendt løbende, så kunden har et overblik over de besøgende, og hvor i verden de befinder sig. Læs vider på vores blog.

Cases

Udvalgte cases

Kontakt Os